Samurai style blogger meeting in march 2012 in Arad, Romania

Avem placerea de a va anunta faptul ca organizam un eveniment cunoscut in folclorul popular (din online) ‘blogger meeting’. Vineri, 2 martie 2012, ora 18, unde am invitat 10 din bloggerii cu care am interactionat in diverse activitati si actiuni.

Intalnirea va avea loc in incinta restaurantului cu specific japonez Sakura (click aici pentru mai multe detalii despre localizare) din Arad, pe tatami, insa nu pentru a ne masura fortele (ganditi-va la judo, karate etc.), ci pentru ca ne dorim sa aflam ‘state of the nation facts’ si parerile invitatilor nostri referitor la prezenta in online a companiilor care activeaza pe plan local (de data aceasta localul reprezinta municipiul Arad; urmeaza si alte orase).

 

Pe scurt, despre ce se va discuta? Cum determinam companiile aradene sa fie prezente in online? Cum sa interactionezi cu utilizatorii in online? Cum sa atragem atentia utilizatorilor? Dar, pe tot parcursul evenimentului, vom incerca sa aflam cat mai multe din experientele avute de invitatii nostri.

Intalnirea va fi sustinuta in limbila romana, iar moderarea discutiilor va cadea in sarcina d-lui Gorgan Gabriel, din partea asociatiei ‘WWMP‘ si a d-lui Mihnea Iuga, din partea A.T.S.E..

Multumim tuturor partenerilor care ne-au ajutat sa putem organiza acest eveniment si pentru faptul ca sprijina comunitatea online aradeana.

Photo credits: Battle of Shiroyama – September 24, 1877, image from listverse.com

This entry was posted in Evenimente and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 10 bloggeri aradeni

 
  1. Pingback: – A red blogmeet cu specifica japonez (FOTO) | WWMP News

  2. Pingback: Bloggeri pe tatami | Curent | Jurnal Iuga Mihnea M.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *