Ne-am mutat in casa noua!

Geam personalizat birou Semper Excelsius din Arad

Dupa o scurta ‘pauza’ din lumea online, ne-a fost dor de voi, cei care ne urmariti cu interes, ne sfatuiti cu drag sau ne ajutati din dorinta de a face un bine celorlalti, va promitem ca o sa fim mult mai ‘prezenti’.

Ne simtim datori cu o explicatie: adevarul este ca am fost mai mult prinsi cu proiecte mai mici si mai mari, dar toate la fel de importante pentru membrii si simpatizantii implicati in buna derulare a acestora. Intre timp, avem castigat de partea noastra parteneri valorosi si colaborari care pur si simplu ne incanta. Si pe aceasta cale, dorim sa le multumim tuturor dar si fiecaruia in parte.

In mod special, acum dorim sa le multumim reprezentantilor Atrium Mall Arad, care ne-au oferit oportunitatea de a ne putea desfasura evenimentele indoor in cadrul centrului comercial pe care il opereaza. Fiind principalul si cel mai important mall din Arad, ne onoreaza o asemenea colaborare intrucat ne permite sa fim prezenti in mijlocul evenimentelor organizate de acestia care aduc bucurie aradenilor si nu numai si cu aceasta ocazie sa avem posibilitatea de a putea interactiona intr-un mediu mult mai deschis si prietenos cu oricine isi manifesta dorinta de a aduce un lucru pozitiv in viata altora sau de a ajuta tinerii care vor sa isi urmeze un vis.

Incepand cu luna septembrie 2013, vom incepe sa activam in cadrul noului birou de relatii cu publicul al asociatiei de tineret Semper Excelsius, unde asteptam pe oricine care vrea sa dea o mana de ajutor in a face o lume mai buna in jur.

 

Unde anume ne gasiti?

Arad, in incinta Atrium Mall Arad
zona Garii, calea Aurel Vlaicu nr. 12 – 14, et. 2, (langa Media Galaxy)
 

Cand putem sa ne intalnim?

De luni pana vineri, intre orele 12 si 19
This entry was posted in Evenimente and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *