love_poster_by_annaOMline

În această secțiune vor fi publicate noutăți despre proiecte aflate atât în stadiul de idee, pregătire cât și cele finalizate.

Ce sunt Proiectele Semper Excelsius?

Proiectele noastre sunt cele în care schimbarea produsă vine de la participanți. Un proiect, oricât de mic în dimensiuni sau resurse, are, după părerea noastră, un impact major în viața unui om. Prin urmare, acordăm o mare importanță și întreaga noastră atenție și dedicație este îndreptată înspre derularea unui proiect.

Principalele diferențe între acesta și o faptă ce se încadrează în corpusculul valorilor noastre și ce contribuie la realizarea obiectivelor sunt:

  • – durata mare a pregătirilor;
  • – amplitudinea mare a impactului;
  • – numărul mare de participanți, facilitatori și parteneri;

 

Poate cea mai mare componentă a unui proiect ATSE este dorința de a da cel mai bun pentru acel proiect. Nu numai pentru îndeplinirea obiectivului acestuia ci și pentru desfășurarea lui și participanții implicați. Iar un proiect în sine nu se termină odată cu finalizarea evaluării impactului ci  se află într-o stare de semper excelsius, ceea ce îl plasează în aria lucrurilor pe care vrem să le îmbunătățim.

This entry was posted in Proiecte and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *